Meny ☰

Bröllopsfest precis som ni vill ha det

I Toscana finns det många vackra platser att hålla sin bröllopsfest på. PerSempre hjälper er att välja den idealiska platsen för er och att skapa just det bröllopet och den atmosfären som ni drömmer om, oavsett storlek, budget, önskemål och förväntningar.

Alessandro Chiarini

I Toscana så finns det en uppsjö av vackra ställen för en oförglömlig bröllopsfest. Varför inte en romantisk och härligt rustik vingård? Eller på ett sagolikt slott? Eller i en magiskt vacker villa? Eller varför inte ett vinter – eller tidigt vårbröllop i Toscana med  festligheterna i en anrik vinkällare? Redan i mars så kan temperaturen stiga upp mot underbara 25 grader på dagen. Detta innebär att både ceremonin och aperitifen kan hållas utomhus och sedan har man bröllopsmiddagen inomhus, t ex i en vinkällare eller på en inglasad terass med en fantastisk utsikt över de toskanska kullarna. Som om inte detta skulle räcka, priserna är även lägre!

De böljande kullarna, de charmiga medeltidsbyarna som är fyllda med konstskatter, de antika villorna, de vänliga människorna, den goda maten och det goda vinet gör Toscana till en av de vackraste regionerna i Italien, kanske t o m en av världens vackraste platser. Ett förtrollat land och perfekt för ett bröllop!