Meny ☰

Reena & Homan

Att vi ville förnya våra löften i vackra Italien efter 10 år visste vi från hela början. Vi hade redan börjat titta runt och ta kontakt med olika ställen i Italien men insåg ganska snabbt att det här var ett större projekt än vad vi kunde ro hem själva sittande i Sverige. Av en ren slump råkade jag komma in på Lindas proffsiga hemsida och tänkte att jag chanser och ser om hon kan tänka sig att hjälpa oss. Till skillnad från många andra ”eventplanners” var Linda oerhört professionell i sitt bemötande och väldigt snabb med att svara vilket vi uppskattade.

Linda förstod på en gång vilka vi var, och vilket typ av bröllop vi var ute efter. Att hon kom med egna förlag uppskattade vi väldigt mycket eftersom vi tidigt kom att lita på hennes kompetens. Alla önskemål och förfrågningar (stora som små) har Linda levererat på! Hennes känsla för detaljer, lokalkännedom, språkkunskaper och genuina engagemang för sina par menar jag på är någon som skiljer sig från många andra där ute. Sen att hon är svensk var toppen! Inga kulturkrockar eller missförstånd beträffande något :-).
Det här har varit en resa som vi gjort tillsammans med Linda och är evigt tacksamma att just hon var med och hjälpte oss planera kanske vår viktigaste dag 🙂 Vi kan varmt rekommendera Linda till alla som vill ha ett fantastiskt bröllop i vackra Toscana!