Drömmer du om ett bröllop i Italien? Perfekt, då har du hittat helt rätt. I Toscana finns det nämligen många vackra platser att hålla en fest på. Jag vågar mig nog på att säga att Toscana är en av de vackraste regionerna i världen.  Jag – Linda Jostler har under de senaste åren hjälpt många brudpar att skapa just deras drömbröllop. Och genom att du är här och läser, så kanske du och din partner är mitt nästa bröllop?

Toscana, kan du berätta lite mer?
Vad sägs om en romantisk och härligt rustik vingård? Eller ett sagolikt slott? Eller en magiskt vacker villa? Eller varför inte ett vinter – eller tidigt vårbröllop i Toscana med festligheterna i en anrik vinkällare? Möjligheterna är många, och om du vill kika på hur några av mina bröllop har sett ut, så finns några glimtar på mitt Instagram konto.

De böljande kullarna, de charmiga medeltidsbyarna som är fyllda med konstskatter, de antika villorna, den värmande solen, de vänliga människorna, den goda maten och det goda vinet gör Toscana till en av de vackraste regionerna i Italien, kanske t.o.m. en av världens vackraste platser. Ett förtrollat land och perfekt för ett bröllop.

Det låter ju underbart! Hur fungerar det?
Det är rätt enkelt, ni hör av er till mig och berättar om era drömmar och budget och jag förverkligar med hjälp av mitt nätverk, lokala kunskap och erfarenheter från tidigare bröllop. Välkommen till mitt Toscana!