Jag, Linda Jostler – planerar och förverkligar ert drömbröllop i Italien. Mitt mål är ge er en oförglömlig upplevelse och något som ni och era gäster kommer att prata om länge.

Vem är du, Linda?

Koordinator, eventdesigner, projektledare, spindeln-i-nätet, samordnare – titlarna varierar med tiden. Oavsett så är mitt fokus detsamma, jag förverkliga drömmar, så det är det jag jobbar med.
  • Jag är ursprungligen från Halmstad, men efter att ha förälskat mig i det toscanska landskapet bor jag här sedan 2005.
  • I 10 år har jag planerat bröllop i Toscana med omnejd, men även födelsedagsfester, förnyelse av bröllopslöften och företagsevent. Under denna tid har det blivit många  romantiska och magiska bröllop samt minnesvärda och roliga event längs vägen.

Vad intresserar dig och får dig att utvecklas?

Alla par är olika och planeringen av ett bröllop tar alltid lite olika vägar. Detta är något som får mig att utvecklas, d v s när ett bröllop inte är likt ett annat, då det alltid kommer upp nya önskemål och utmaningar. Dekoration är en annan stor passion som gör att jag utvecklas kontinuerligt då mina pars önskemål alltid är olika. Jag älskar även att få ta del av mina pars livssituationer och deras önskemål för att kunna skapa en oförglömlig dag åt dem och deras gäster samt jag älskar när bröllopsdagen kommer, när adrenalinet sätter fart och när alla detaljer ska falla på plats – det är då jag får min belöning efter en lång tids planering av ett bröllop.

Vad gör du när du inte jobbar?

När jag inte jobbar så försöker jag vara så mycket jag kan med min familj; min italienske man, våra två barn och vår hund. Vi tycker om att vara ute i naturen och vi försöker umgås mycket med våra vänner. På våren så plockar vi sparris och på hösten så plockar vi oliver från våra olivträd i trädgården och gör olivolja. Min man och jag älskar det italienska köket och goda viner så det blir ofta fokus på det kulinariska. Hela familjen älskar att åka skidor, så vår årliga skidsemester i Dolomiterna är alltid en stor höjdpunkt. Vi försöker att njuta av livets goda så mycket vi kan, ta hand om varandra och vara tacksamma för det vi har.