Då vi själva bor utomlands kändes valmöjligheterna för vårt bröllop oändliga när Pontus friade. Vi hade en tydlig vision om vad för typ av bröllop vi ville ha och ganska snabbt riktade vi in oss på Italien och att bröllopet skulle ske inom de närmsta 10-12 månaderna. Omedvetna om att vi kanske var rätt så sent ute så hittade vi Linda genom ett tips och lyckades boka in hennes sista lediga datum på hela året. Om vi visste vilken tur vi hade, inte bara med att Linda var ledig, men också vilken nyckelroll hon kom att spela i allt ifrån att förstå vad vi var ute efter till att hitta den perfekta platsen, göra all planering och koordinering till att vara den tyggheten man behöver på sin stora dag.

Vårt bröllop blev mer än vi någonsin hade kunnat önskat och vi fick precis det bröllop vi ville ha; få umgås en hel helg med våra bästa vänner och familj, få vara på en fantastisk vingård i vackra Toscana , otroligt god rustik italiensk mat, underbart vin, trevlig personal och bra väder. Linda gjorde planeringen väldigt enkel för oss och supporterade oss med allt det vi behövde.  Det blev mycket mail och telefonsamtal längs med vägen för att få ihop allting, och det är framförallt när man träffar Linda som man verkligen inser hur professionel hon är och hur hon alltid lyckas få till våra önskemål. Hon är en riktig fixare och det märks även på de de små sakerna som vi aldrig hade kunnat lösa själva.

Linda, utan dig hade det aldrig varit möjligt att få vårt drömbröllop. Tusen tack för allt ditt stöd och fantastisk support längs med vägen!