”Vårt bröllop blev mer än vi någonsin hade kunnat drömma om!

Efter att vi beslutat oss för att gifta oss i Italien hittade vi Linda via nätet och fattade snabbt tycke för henne efter att ha pratat några gånger över telefon och mailat. Redan från början kände vi ett stort förtroende för Linda tack vare hennes tidigare erfarenhet från bröllopsarrangemang samt hennes personliga känsla för smak och stil som lyste igenom. Vad som också fick oss att känna stor trygghet var Lindas ärlighet och egna input under planeringen. Vi hade ju aldrig planerat ett bröllop tidigare så det var otroligt skönt att ha Linda som ett filter och bollplank i alla våra tankar och beslut.

Att vi beslutade oss för bröllop utomlands var framförallt för att få mer tid med alla gäster. Att lotten föll just på Italien var mycket för det italienska köket samt för att det helt enkelt är ett väldigt vackert land. Vi älskar mat och att resa vilket satte grunden till vårt bröllop.

Bröllopet varade under tre dagar och vi njöt från början till slut. Från att vi satte vår fot på stället där vi alla bodde och hängde under helgen till att vi åkte därifrån flöt allt på utan minsta tveksamheter. Allt var otroligt välplanerat och så proffsigt skött. Som flera av våra gäster sa efter helgen ”det har känts som att man varit med i en film”, precis så kände även vi. Att allt blev så lyckat är väldigt mycket tack vare Lindas planering och samarbetspartners, Linda hade tänkt på allt!

Vill också passa på att lovorda cateringfirman som gjorde ett exemplariskt jobb alla tre dagar. Otroligt proffsiga, god mat och fantastisk service. Likaså stället vi var på, ingenting var ett problem och all personal var så vänliga och hjälpsamma.

TACK Linda för att du gett oss ett oförglömligt minne, vi njöt varenda sekund! Vi är dig evigt tacksam.

Stor kram