Vi visste inte helt säkert vad vi kunde förvänta oss. Ett annat land, en bröllopskordinator vi aldrig träffat. Men Linda vann vårt förtroende redan från start. Strukturerad, pålitlig, kreativ och professionell.

Hon var genuint intresserad, lyssnade och förstod snabbt våra önskemål – ett mysigt, intimt och familjärt bröllop med de närmaste släktingarna i en fantastisk miljö. Hon levererade idéer och förslag som vi aldrig hade kommit på själva, eller hade kunnat googla oss till. På en liten familjeägd vingård i Toscana, omgiven av det karaktäristiska landskapet, fick hela vår familj en upplevelse vi bara hade kunnat drömma om.

Det kändes som att platsen var perfekt anpassat för oss och antalet personer vi var – vi hade nämligen lyxen att ha gården helt för oss själva. Barnen kunde springa fritt mellan de olika släktingarnas rum vilket de verkligen uppskattade. Inga detaljer lämnades åt slumpen – Linda tänker på helhetsupplevelsen. Även dagarna vi spenderade i Toscana innan och efter bröllopet. Vi kan varmt rekommendera Linda – oavsett om du önskar ett litet eller stort bröllop i Toscana. This is a pro!