Meny ☰

Par berättar om sina magiska och oförglömliga bröllopsfester i Toscana!

Här kan ni läsa om flera olika par som har gift sig i Toscana genom mig. Om deras bröllop, upplevelser, kommentarer och eventuella råd till framtida bröllopspar. Önskar ni att komma i kontakt med något av paren för att få ytterligare information, så går det bra att skriva till mig och be om deras kontaktinformation. Längst ner på sidan så finns det även publicerat olika pressutklipp om mig och min verksamhet.

Jag vill även passa på att skicka en stor kram till alla mina brudpar som har gett mig deras förtroende fullt ut och att jag har fått vara med och organisera en av deras viktigaste dagar i livet! Ett stort tack till er alla och jag önskar er all lycka till i framtiden! Grazie di cuore!

Alessandro Chiarini

Press

Bröllopsmagasinet

Frågan var sedan sju år redan ställd. Han friade i Grekland, med en ring, som agerade vacker pärla i ett ostron.

Bröllopsmagasinet hittar du en intervju med en av Persempres brudpar Malin & Alex.

PDF

Amelia Resor

Persempre tipsar i Amelia om sina kärleksfulla smultronställen runt om Toscana. Certaldo är ett av dem, de andra tre hittar du i artikeln.

PDF

Plaza Kvinna

I Plaza Kvinna guidade Persempre med tips om t.ex. varför man ska gifta sig utomlands, varför man ska anlita en bröllopskordinator eller vad man ska tänka på när man gifter sig utomlands.

PDF

Amelia

Toscana är förknippat med mycket romantik och nu väljer allt fler svenska par att gifta sig där, menar bröllopskoordinatorn Linda Jostler som specialiserat sig på området.

 

PDF

Vigas.se

Vigas.se intervjuade Persempre om hur det är att arbeta som bröllopskoordinator i Toscana.

PDF

Brud&Bröllop

Brud&Bröllop skrev ett reportage om tre olika bröllop, ett av dem var Max och Carolinas bröllop i Italien Persempre var bröllopskoordinator för.

PDF